Foto-Shutterstock

Ļoti gardas un maigas vafelītes 2

Recepte ir sešām lielajām vafelēm.

Sastāvdaļas
300 g miltu
75 g pūdercukura
10 g cepamā pulvera
2 olas
100 g sviesta (istabas temperatūrā)
0,5 l piena

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Blenderī liek olas un pieber pūdercukuru, visu sakuļ.
Pieber miltus un cepamo pulveri, sakuļ.
Tad pielej pienu un ieliek mīkstu sviestu, visu rūpīgi sakuļ.
Mīklu lej vafeļu formā un cep zeltaini brūnas vafeles.
Pasniedz ar kļavu sīrupu, pārkaisa ar pūdercukuru un rotā ar ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.