Foto-Shutterstock

Ļoti gardas un maigas vafelītes 0

Recepte ir sešām lielajām vafelēm.

Sastāvdaļas
300 g miltu
75 g pūdercukura
10 g cepamā pulvera
2 olas
100 g sviesta (istabas temperatūrā)
0,5 l piena

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Blenderī liek olas un pieber pūdercukuru, visu sakuļ.
Pieber miltus un cepamo pulveri, sakuļ.
Tad pielej pienu un ieliek mīkstu sviestu, visu rūpīgi sakuļ.
Mīklu lej vafeļu formā un cep zeltaini brūnas vafeles.
Pasniedz ar kļavu sīrupu, pārkaisa ar pūdercukuru un rotā ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.