Foto – eda.ru

Ļoti “šokolādīgs” pīrāgs 0

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2. Salauzt visu šokolādi gabaliņos un izkausēt ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Lasīt citas ziņas

3. Sakult 4 olas, pievienojot abu veidu cukurus un medu. Kult 3 minūtes.

4. Sviestu izkausēt ūdens peldē. Kad tas kļūst šķidrs, samaisīt ar izkausēto šokolādi, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Iegūto šokolādīgo masu ieliet sakultajās olās un samaisīt. Pēc tam pievienot miltus un atkal samaisīt.

6. Dziļā cepamajā formā ielikt pergamenta papīru un ieliet iegūto mīklu.

7. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.