Foto – eda.ru

Ļoti “šokolādīgs” pīrāgs 0

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2. Salauzt visu šokolādi gabaliņos un izkausēt ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

3. Sakult 4 olas, pievienojot abu veidu cukurus un medu. Kult 3 minūtes.

4. Sviestu izkausēt ūdens peldē. Kad tas kļūst šķidrs, samaisīt ar izkausēto šokolādi, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Iegūto šokolādīgo masu ieliet sakultajās olās un samaisīt. Pēc tam pievienot miltus un atkal samaisīt.

6. Dziļā cepamajā formā ielikt pergamenta papīru un ieliet iegūto mīklu.

7. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.