Foto – eda.ru

Ļoti “šokolādīgs” pīrāgs 0

1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2. Salauzt visu šokolādi gabaliņos un izkausēt ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

3. Sakult 4 olas, pievienojot abu veidu cukurus un medu. Kult 3 minūtes.

4. Sviestu izkausēt ūdens peldē. Kad tas kļūst šķidrs, samaisīt ar izkausēto šokolādi, līdz izveidojas vienmērīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Iegūto šokolādīgo masu ieliet sakultajās olās un samaisīt. Pēc tam pievienot miltus un atkal samaisīt.

6. Dziļā cepamajā formā ielikt pergamenta papīru un ieliet iegūto mīklu.

7. Cept cepeškrāsnī 25 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.