Foto – Fotolia

Maigās pankūciņas ar avenēm. Jūlijas Visockas recepte 0

Maigās pankūciņas ar avenēm vai kādām citām saldām ogām garšos gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ar svaigu aveni rotātā porcija piešķirs labu noskaņojumu visai dienai.

Reklāma
Reklāma

Pankūciņu pagatavošanai vajadzīgs

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

– 300 gr svaigu aveņu
– 120 gr miltu
– 50 gr pūdercukura
– 50 gr šķidra medus
– 1 ola
– 1 glāze piena
– 1–2 ēdamkarotes olīveļļas
– 1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta
– 1 tējkarote brūnā cukura
– 1/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
– šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana:
1. Sviestu izkausē.
2. Miltus samaisa ar cukuru un sāli, pievieno olu, ielej pienu un visu sajauc mikserī.
3. Mīklā ielej sviestu un vaniļas ekstraktu, vēl nedaudz pakuļ.
4. Pannā sakarsē olīveļļu un cep plānas pankūciņas.
5. Uz katras pankūciņas uzliek sauju aveņu, viegli apkaisa ar pūdercukuru un saloka trīsstūra formā, pārlej ar šķidru medu un pārkaisa par pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.