Foto: healthydish.club

Maigs un gaisīgs biezpiena sacepums 0

Maigs, gaisīgs un kalorijām pieticīgs – tas ir biezpiena sacepums, ko varēsiet pasniegt gan siltu, gan aukstu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

500 g biezpiena

5 ēdamkarotes mannas

350 ml piena

4 olas

150 g cukura

50 g rozīņu

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Uzvāra pienu un smalkā strūkliņā ber mannas putraimus, nepieļaujot kunkuļu rašanos. Vāra aptuveni 5 minūtes, tad atdzesē.

Biezpienu saberž ar 100 gramiem cukura, olas dzeltenumiem (baltumus liek atsevišķā bļodā), pievieno rozīnes un uzvārīto mannu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķi saputo olas baltumus ar 50 gramiem cukura.

Baltumus uzmanīgi iecilā biezpiena un mannas masā.

Visu lej iepriekš ietaukotā veidnē.

Cep aptuveni 25 minūtes, līdz veidojas brūna garoziņa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.