
Foto – Fotolia
Mājās gatavots lečo – grila sezonā neaizstājams. Recepte 0
Pagatavošana
Paprikas iztīra un sagriež, selerijas sakni nomizo un sarīvē.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Sīpolus sagriež, ķiploka daiviņas smalki sagriež vai izspiež caur spiedīti. Katlā sakarsē nedaudz olīveļļas, ber klāt dārzeņus un mazliet apcep. Uzlej kečupu un maisot sautē ~15 minūtes.
Tūlītējai lietošanai uzglabā ledusskapī, ziemas krājumiem lečo masu salej izkarsētās burkās un pasterizē.