Foto – Fotolia

Mājās gatavots lečo – grila sezonā neaizstājams. Recepte 0

Pagatavošana

Paprikas iztīra un sagriež, selerijas sakni nomizo un sarīvē.

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
“Pie suņiem ierados 3 stundas pēc viņu nošaušanas, stingumam vēl nevajadzēja būt…” Modris dalās ar mulsinošiem faktiem 16
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež, ķiploka daiviņas smalki sagriež vai izspiež caur spiedīti. Katlā sakarsē nedaudz olīveļļas, ber klāt dārzeņus un mazliet apcep. Uzlej kečupu un maisot sautē ~15 minūtes.

Tūlītējai lietošanai uzglabā ledusskapī, ziemas krājumiem lečo masu salej izkarsētās burkās un pasterizē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.