Foto – Fotolia

Mājās gatavots lečo – grila sezonā neaizstājams. Recepte 0

Pagatavošana

Paprikas iztīra un sagriež, selerijas sakni nomizo un sarīvē.

Reklāma
Reklāma
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež, ķiploka daiviņas smalki sagriež vai izspiež caur spiedīti. Katlā sakarsē nedaudz olīveļļas, ber klāt dārzeņus un mazliet apcep. Uzlej kečupu un maisot sautē ~15 minūtes.

Tūlītējai lietošanai uzglabā ledusskapī, ziemas krājumiem lečo masu salej izkarsētās burkās un pasterizē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.