Tortilja ar liellopu gaļu un lečo – uzēdam meksikāņu gaumē 0
Pagatavošana:
Maltu liellopu gaļu apcep pannā, pārkaisa garšvielas pēc garšas. Pievieno šampinjonu lečo un uzvāra. Sagatavoto malto gaļu pilda tortiljās, pārkaisa mocarellas sieru un liek smalki sagrieztus lapu salātus. Ietin un pasniedz ar skābo krējumu. Ja vēlas, pildītas tortiljas var cept arī cepeškrāsnī.
Reklāma
Reklāma
Labu apetīti!
6 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst saldēt
3 lietas, ko nedrīkst glabāt mājās: tās sola bēdas un nelaimes
TV24
“Tāda ir bilance…” Putina radiniece izpļāpājusi slepenu informāciju par bezvēsts pazudušo krievu karavīru skaitu
4