Publicitātes foto
Tortilja ar liellopu gaļu un lečo – uzēdam meksikāņu gaumē 0
Pagatavošana:
Maltu liellopu gaļu apcep pannā, pārkaisa garšvielas pēc garšas. Pievieno šampinjonu lečo un uzvāra. Sagatavoto malto gaļu pilda tortiljās, pārkaisa mocarellas sieru un liek smalki sagrieztus lapu salātus. Ietin un pasniedz ar skābo krējumu. Ja vēlas, pildītas tortiljas var cept arī cepeškrāsnī.
Reklāma
Reklāma
Labu apetīti!
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Vīramāte vellamāte? Labākās un sliktākās vīramātes pēc zodiaka zīmes un kā atrast pieeju katrai
7 produkti, no kuriem vajadzētu atteikties sievietēm pēc 40 gadu vecuma. Kādu ļaunumu tie var nodarīt?




