Foto-Fotolia

Mājās gatavots sulīgs un gards belašs. Vienkārša recepte 2

Sastāvdaļas rauga mīklai
1 gl. piena
3 gl. miltu
6 ēd.k. olīveļļas
1 paciņa sausā rauga
2 tējk. cukura

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
300 g cūkgaļas un liellopa gaļas
1 neliels sīpols
2 ķiploka daiviņas
sāls un svaigi malti pipari

Pagatavošana.

Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis (veidojas putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietiņā uzrūgt.

Gaļu izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus un kārtīgi samaisa.

Uz mīklas plācenīšiem liek 2 tējkarotes gaļas pildījuma, mīklu savāc kā maisiņu uz augšu un pieplacina, ātri apgriežot uz otru pusi.

Pannā uzkarsē eļļu un cep belašus līdz gatavībai, liekot uz pannas vispirms ar caurumu uz leju.

Gatavus belašus liek uz salvetes, lai notek liekie tauki.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.