Foto – Shutterstock.com

Mājas sieriņi “Cirtumnieku” gaumē 1

Svaigu, ne visai sausu biezpienu samaļ gaļasmašīnā, pieber sāli, ķimenes, sodu un visu labi samīca. No masas veido mazus sieriņus. Tie var būt konusveidīgi, cilindrveidīgi, apaļi un plakani. Sieriņu svars arī var būt dažāds. Sieriņus saliek uz dēļa, apklāj ar mitru drēbi un vienu dienu tur siltā telpā.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Festivāla “Summer Sound” apsargs nogāž gar zemi jaunieti un ar kāju iesper tam pa seju 101
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
Veselam
Šis virtuves produkts, ko izmanto daudzi, var izraisīt jauna veida gripu vai lēnām mūs nogalināt
Lasīt citas ziņas

Tad drēbi noņem, sieriņus pārnes tīrā sausā telpā un tur atstāj 2 dienas apžūšanai. Tad tos ierīvē ar sālsūdeni un atstāj vēl vienu dienu apžūšanai. Pēc tam saliek ar pergamenta papīru izklātā kastē un pārnes pagrabā.

Pagrabā sieriņi nobriest un kļūst lietojami apmēram pēc nedēļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vairāk recepšu un padomi – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.