Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Makaronus sālsūdenī izvāra.

Nokāš un bļodā apsedz.

Spinātus noskalo, nosusina un sīki sakapā.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Veidnē liek krējumu, sviestu, sāli, maltos piparus, muskatriekstu, visu, nepārtraukti maisot, uzvāra
un turpina lēni vārīt, līdz mērce sabiezē.

Tad iemaisa spinātus un makaronus, tos pārber ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī karsē, līdz izkūst.

Var pasniegt kopā mazām kotletītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.