
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci 0
Pagatavošana
Makaronus sālsūdenī izvāra.
Nokāš un bļodā apsedz.
Spinātus noskalo, nosusina un sīki sakapā.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Veidnē liek krējumu, sviestu, sāli, maltos piparus, muskatriekstu, visu, nepārtraukti maisot, uzvāra
un turpina lēni vārīt, līdz mērce sabiezē.
Tad iemaisa spinātus un makaronus, tos pārber ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī karsē, līdz izkūst.
Var pasniegt kopā mazām kotletītēm.
Makaroni ar sēnēm un vistu
Kanneloni ar brokastu biezpienu latviskā stilā
Makaroni ar šķiņķi, mocarellas sieru un tomātiem
Makaroni ar kabačiem un citronu
VIDEO: Makaroni bārdā un mērce klēpī? Īsa pamācība spageti ēšanā. Jautri!
Makaroni ar balzamiko
Liellopu gaļas gulašs ar makaroniem. Gruntīgas vakariņas!
Makaroni ar brokoļu mērci