Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Makaronus sālsūdenī izvāra.

Nokāš un bļodā apsedz.

Spinātus noskalo, nosusina un sīki sakapā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Veidnē liek krējumu, sviestu, sāli, maltos piparus, muskatriekstu, visu, nepārtraukti maisot, uzvāra
un turpina lēni vārīt, līdz mērce sabiezē.

Tad iemaisa spinātus un makaronus, tos pārber ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī karsē, līdz izkūst.

Var pasniegt kopā mazām kotletītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.