Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Makaronus sālsūdenī izvāra.

Nokāš un bļodā apsedz.

Spinātus noskalo, nosusina un sīki sakapā.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Veidnē liek krējumu, sviestu, sāli, maltos piparus, muskatriekstu, visu, nepārtraukti maisot, uzvāra
un turpina lēni vārīt, līdz mērce sabiezē.

Tad iemaisa spinātus un makaronus, tos pārber ar sarīvētu sieru un cepeškrāsnī karsē, līdz izkūst.

Var pasniegt kopā mazām kotletītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.