Foto – Timurs Subhankulovs

Mans sapnis ir mūzika 9

Aminatu iedvesmojot popmūzikas karalis Maikls Džeksons un dziedātāja Bejonse. „Var redzēt, ka viņas balsī ieguldīts ļoti liels darbs. Viss ir savā vietā, nevienas šķības nots. Skatoties uz viņu, tu tomēr saproti, ka viņa arī ir tikai cilvēks, kas ļoti daudz strādājis.” Tuva Aminatai esot viņas tēva dzimtenes – Āfrikas – mūzika. „Mani ļoti uzrunāja Kaboverdes dziedātājas Sāras Tavaresas dziesmas, balss. „Talantu fabrikā” viņu ieteica paklausīties Jolanta Gulbe. Iemīlējos no pirmās reizes, bet šovā nodziedāju viņas dziesmu „Balance”. Zinu, ka gribētu uzzināt vairāk par Āfrikas kultūru, valodu – apciemot radiniekus. To gan vēl paspēšu – visa dzīve vēl priekšā.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Par autoritāti un skolotāju Aminata sauc arī Donu. „Viņš ir ļoti talantīgs. Man patīk, ka viņš pats izveidojis sevi. Viņam ir savs stils, sava mūzika – lieliski. Tieši to – radīt kaut ko savu un darīt visu pašam man ieteica arī Dons. Protams, tāpat kā visur, mūzikas lauciņā ir vajadzīga bieza āda, stiprs mugurkauls un talants. Tomēr ar mūziku mums te, Latvijā, viss ir kārtībā. Šobrīd Latvijā mūzika attīstās, un mums ir laba nākotne. Ir labi, talantīgi dziedātāji, labas grupas. Man ļoti patīk tas, ko dara „Instrumenti” – tā ir pasaules līmeņa grupa. Protams, „Prāta vētra”, jaunie – „Triānas parks”, „Carnival Youth”, Ralfs Eilands. Mums ir jārada sevi un jāpierāda.”

„Domāju, ka man ir laimējies piedzimt Latvijā. Noteikti tādā valstī kā Burkina Faso, no kurienes ir mans tēvs, iespēju attīstīties būtu daudz mazāk. Šeit, ja pats gribi, vari mācīties, atrast īstos cilvēkus, kas palīdz. Galu galā, ir internets, kas palīdz nokļūt pie cilvēkiem ātrāk. Protams, varētu vēlēties, lai mūzikas industrija šeit būtu attīstītāka, tomēr tas nav šķērslis, ja vēlies kaut ko sasniegt. Mans sapnis ir mūzika.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.