Mango marmelāde
 0

Sastāvdaļas: 220 ml mango masas (aptuveni viens mango), 160 g cukura, 100 ml ūdens, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, 1 ēdamkarote laima sulas, 2,5 – 3 ēdamkarotes agara pulvera, 50 ml cukura apviļāšanai.

Kā gatavot?

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Mango nomizo, atdala kaulu un sablendē kopā ar laima sulu un vaniļas cukuru. Ūdeni uzvāra, izkausē tajā cukuru, pievieno mango masu un agara pulveri. Pavāra 5 minūtes. Noņem no uguns, nedaudz atdzesē un sapilda traukā, kur marmelādei sastingt. Tālāk gatavo marmelādi kā pirmajā receptē. Iznāk ļoti garda un eksotiska!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.