Mango marmelāde
 0

Sastāvdaļas: 220 ml mango masas (aptuveni viens mango), 160 g cukura, 100 ml ūdens, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, 1 ēdamkarote laima sulas, 2,5 – 3 ēdamkarotes agara pulvera, 50 ml cukura apviļāšanai.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem 8
“Sliktākais vēl tikai priekšā: “dzīvais Nostradams” paredz lielu karu un atklāj, kur tas sāksies 143
TV24
STOPkadri: Pasaules čempions riteņbraukšanā Romāns Vainšteins tagad spiests cīnīties pret valsts kapitālsabiedrību 28
Lasīt citas ziņas

Mango nomizo, atdala kaulu un sablendē kopā ar laima sulu un vaniļas cukuru. Ūdeni uzvāra, izkausē tajā cukuru, pievieno mango masu un agara pulveri. Pavāra 5 minūtes. Noņem no uguns, nedaudz atdzesē un sapilda traukā, kur marmelādei sastingt. Tālāk gatavo marmelādi kā pirmajā receptē. Iznāk ļoti garda un eksotiska!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.