Foto – Shutterstock

Marinētu gurķu, tomātu, saldās paprikas asorti. Ziemā smeķēs 0

Sastāvdaļas

Dārzeņi jebkurās attiecībās, dilles, estragons, baziliks, mārrutki, ķiršu lapas, 2–3 ķiploku daiviņas, 2–3 pētersīļu saknes, 2 lauru lapas, gabaliņš sīvās paprikas pāksts.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un LBTU lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 75
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Marināde: 1,5 l ūdens, 75 g sāls, 25 g cukura, 6 ēdamkarotes 9% galda etiķa.

Pagatavošana.
Dezinficētā burkā saliek garšaugus un garšvielas, tad kārtām burkā liek nelielus gurķus, viegli iesārtus tomātus (nepārgatavojušos), saldās paprikas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējā kārtā liek diļļu zaļumus. Dārzeņiem uzlej verdošu marinādi un pasterizē 75–80 °C temperatūrā.

Pēc pasterizācijas pirms aizvalcēšanas burkā ielej etiķi. Burkas aizvāko un atdzesē.

Recepte no tematiskās avīzes “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.