Mazās picas ar kausēto garšaugu sieru 0

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes (jāparedz laiks uzbriešanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 128 kcal/538 kJ
5 g olbaltumvielu, 3 g tauku, 19 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

1. Miltus iesijā bļodā, vidū izveido iedobi, tajā iedrupina raugu, pārkaisa šķipsniņu cukura. Garšaugu sieru sadrupina, kopā ar sāli liek bļodā. Iedobē un ap to ielej 150 ml silta ūdens. Ar mikseri sajauc viendabīgu mīklu, apsegtu noliek siltā vietā uzbriest, līdz mīklas apjoms dubultojies.

2. Mīklu izveltnē taisnstūra formā (20 x 30 cm), apziež ar tomātu pastu, atstājot ap malu vienu centimetru. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Cukīni nomazgā, nomizo un sakapā. Svaigo šķiņķi sagriež strēmelītēs. Produktus pārkaisa uz tomātu pastas kārtas, sāla, piparo, uzber timiānu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Mīklu sarullē no garākās malas uz vidu, malu aizspiež. Mīklas rulli sagriež 12 gabaliņos, tos liek plakaniski uz ietaukotas cepešpannas. Atstāj 10 minūtes uzbriest. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C, mazās piciņas cep 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.