Ceļojumu plānošanas horoskops: 2024. gada labvēlīgās dienas 2


Ceļojumu horoskops 2024. gadam ņem vērā planētu kustību katrā mēnesī, kā arī palīdz izvēlēties labākos datumus, lai dotos ceļā un sasniegtu savus mērķus ārpus mājām!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas
Foto: Unsplash

Marts

Šis nav drošākais periods, lai dotos uz nepazīstamām vietām atpūtai un mierīga laika pavadīšanai. Bet tas ir labvēlīgs piedzīvojumiem, aktīvam tūrismam, pārgājienu maršrutiem dabā, sacensībām un garu stiprinošiem pasākumiem. Martā vēlams doties ceļojumā, ja jūtaties, ka pienācis laiks stiprināt imunitāti un emocionālo veselību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Labvēlīgas marta dienas, lai dotos ceļā: 1., 2., 3., 4., 12., 15., 16., 20., 21., 30., 31.

Foto: Unsplash

Aprīlis

Tiem, kam patīk liels ātrums, palielināsies negadījumu risks. Spontānos ceļojumos, visticamāk, gadīsies arī citi neparedzami notikumi, tāpēc tie ir rūpīgi jāpārdomā un jāplāno.

Saskaņā ar ceļojumu horoskopu 2024. gada aprīlis ir labs īslaicīgai izklaidei, atpūtai no ikdienas rūpēm. Ceļojumi ar nolūku ievest radikālas dzīves izmaiņas, tostarp pārcelšanās uz pastāvīgu dzīvi, nav ieteicami. Diez vai izdosies ievīt saknes jaunā vietā! Pielāgošanās jaunām valstīm un pilsētām būs lēna, izraisot nožēlu vai domas par atgriešanos.

Labvēlīgas ceļojumu dienas aprīlī: 1., 12., 13., 17., 18., 24., 25., 26., 27.

Foto: Unsplash

Maijs

Šis ir komfortablu, cienījamu brīvdienu periods ar greznības elementiem. Jūs varat netaupīt izdevumus ceļojumiem, izklaidei un pirkumu veikšanai. Zvaigznes paredz, ka maijā notiks finanšu plūsmu pastiprināšanās un naudas kanāla atvēršana tiem, kas īpaši alkst pēc peļņas.

Tāpēc ir izdevīgi ne tikai tērēt, bet arī pelnīt, doties ienākumu meklējumos un sadarboties ar cilvēkiem no tālienes. Darba braucieni, komandējumi darījumu veikšanai būs produktīvi.

Produktīvākās dienas ceļojumiem maijā: 5., 9., 10., 14., 15., 22., 23., 24.

Foto: Unsplash

Jūnijs

2024. gada vasaras pirmajā mēnesī labākais iemesls ceļošanai būs sociālie kontakti, iespēja brīvi sazināties, apmainīties ar informāciju un iespaidiem. Varēs atrast domubiedrus vai satikt topošo dzīves partneri.

Reklāma
Reklāma

Zvaigznes vēsta, ka jūnija otrajā pusē vientulība būs grūti izturama, tāpēc ceļojumi kopā ar mīļoto, bērniem vai draugiem būs papildu veiksmes faktors. Ir svarīgi nezaudēt saikni ar tuviniekiem. Īpaši labvēlīgi ir braucieni uz apgabaliem ar ūdens enerģiju (lielu upju, ezeru, jūru klātbūtne), kā arī jūras kruīzi.

Labvēlīgas dienas jūnijā, kad doties ceļojumā: 2., 7., 10., 11., 18., 19., 20., 21., 29.

Foto: Unsplash

Jūlijs

2024. gada jūlijs ceļojumu kalendārā ir spilgtākais un perspektīvākais periods. Planētas lauvā necieš ierobežojumus, tāpēc sola ne tikai vēlmju piepildījumu, bet arī pilnvērtīgu dzīvi prom no mājām. Ceļojumi izklaidei un priekam, flirts un mīlestība neliks vilties!

Zvaigznes paredz – ja ceļojums jūlijā būs saistīts ar darbu un finansēm, tas nesīs veiksmi cilvēkiem, kuri ceļā dodas pēc pašu iniciatīvas, nevis pienākuma un stingru pienākumu vadīti.

Labs iemesls ceļojumam varētu būt sava biznesa nodibināšana un attiecību stiprināšana ar biznesa partneriem.

Izdevīgākie datumi jūlijā: 3., 7., 8., 15., 16., 17., 18., 30., 31.

Foto: Unsplash

Augusts

Augusts ir mierīgs un drošs mēnesis, šajā periodā tiek samazināti riska faktori uz ceļa un nepazīstamās vietās. Pedantiskais Merkurs un Venera jaunavā saasinās jūsu uzmanību, ļaujot visu pārdomāt līdz mazākajai detaļai un nezaudēt modrību ceļā. Tomēr mēneša dienaskārtībā svarīgākā būs dvēseles un ķermeņa veselības tēma. Ceļojumiem vajadzētu uzlabot jūsu pašsajūtu, nevis atņemt spēkus. Palielināsies ceļošanas efektivitāte veselības uzlabošanai, vitalitātes atjaunošanai un slimību profilaksei.

Zvaigznes vēsta, ka šis ir gada labākais mēnesis atpūtai un ārstēšanās kursiem sanatorijās un rehabilitācijas centros, kosmētiskām procedūrām, klusuma un dabas baudīšanai, spēka vietām un meditācijai.

Veiksmīgu ceļojumu dienas augustā: 5., 6., 7., 11., 12., 13., 14., 15., 26., 27., 31.

Foto: Unsplash

Septembris

Planētas septembrī turpinās iepriekšējā mēneša tendences, kas ir labvēlīgas sanatoriju un kūrorta brīvdienām. Pieaugs arī nepieciešamība pēc iekšējās harmonijas un skaistuma. Nav vēlams doties uz vietām, kur pastāv risks pastiprināt fizisko un psiholoģisko stresu vai kas izraisa trauksmi. Ja domas par ceļojumu rada visnotaļ pozitīvas emocijas, tad laiks doties ceļā!

Venera svaros septembrī būs zvaigžņu savedēja un mīlētāju aizstāve. Galvu reibinošākās mīlas attiecības sāksies tālu no mājām. Mīlētāji, kurus šķir valstis un pilsētas, beidzot varēs satikties. Savukārt pastāvīgie partneri varēs atsvaidzināt savas jūtas. Šis ir gada labākais mēnesis medusmēnesim!

Laimīgas ceļojumu dienas septembrī: 1., 7., 8., 9., 10., 11., 19., 23., 27., 28.

Foto: Unsplash

Oktobris

Zvaigznes paredz, ka oktobris būs neitrāls mēnesis ceļojumiem un dīkā pavadītām izklaidēm un atpūtai. Cita lieta ir ceļojumi ar jēgu.

Nopietnāks un pārliecinošāks iemesls doties ceļojumā būs veiksmes atslēga! Piemēram, svarīga vienošanās, biznesa darījums, liels pirkums, projekts, seminārs, konference, apmācības vai tikšanās ar sirdij tuvu cilvēku. Ceļošana personīgo pārmaiņu, garīgās izaugsmes un transformācijas nolūkos būs labvēlīga.

Labvēlīgas dienas gariem ceļojumiem oktobrī: 5., 6., 7., 8., 20., 21., 24., 25., 26.

Foto: Unsplash

Novembris

Zvaigznes novembrī neļaus nomaldīties un vedīs tieši uz mērķi. Šis ir viens no gada labākajiem mēnešiem ceļojumiem (īpaši pa sauszemi).

Straujš Merkurs strēlniekā palielinās kustību ātrumu, sniegs pareizās vadlīnijas redzesloka paplašināšanai, jaunu iespaidu un zināšanu gūšanai. Spēcīgs Marss lauvā dos jums drosmi un izturību ceļojumā. Zvaigznes paredz, ka varēsiet doties uz planētas tālākajām un eksotiskākajām vietām, baudīt skatus un uzzināt daudz jauna.

Biznesa braucienu veiksme ir acīmredzama zinātnes un mākslas pārstāvjiem. Veiksmes zīmogs skars jebkuru uzņēmumu, kura mērķis ir parādīt savu talantu ārpus biroja: radošas izrādes, zinātniski ziņojumi, prezentācijas.

Labvēlīgas dienas novembrī: 2., 3., 4., 5., 16., 17., 21., 22., 30.

Foto: Unsplash

Decembris

Decembris ir universāls ceļojumu mēnesis. Labvēlīgās dienās ceļojumiem atpūtai un izklaidei, mācībām un kvalifikācijas paaugstināšanai, darbam un biznesam.

Lamatas mēneša pirmajā pusē būs pārmērīgs optimisms un spītība. Nav ieteicams doties iepriekš atceltos ceļojumos vai uz vietām, kas saistītas ar pagātnes neveiksmēm un vilšanos.

Retrogrāds strēlnieka zīmē līdz 15. decembrim var izraisīt tikšanās ar “vecajiem grābekļiem”!

Ceļojumiem un braucieniem optimālākie decembra datumi: 2., 3., 10., 14., 18., 19., 26., 27., 28.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.