Foto – vk.com

Meksikāņu tortīte ar kafijas krēmu 2

Sastāvdaļas:

360 g medus

40 g kakao

3 olas, sakultas

110 g kausēta saldkrējuma sviesta

40 g kviešu miltu

12 g kanēļa

140 g grieķu jogurta

1/2 tējkarotes malta čili pipara


Kafijas krēmam:

15 g maltas kafijas

250 g saldā krējuma


Rotāšanai: rīvēta šokolāde

Pagatavošana:

1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem. Cepamo formu iesmērē ar sviestu.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

2. Medu samaisa ar kakao, olām un vaniļu. Samaisa, lai neveidotos kunkuļi. Pievieno sviestu, atlikušās sastāvdaļas, samaisa, lai veidotos vienmērīga masa.

3. Pārlej mīklu formā un cep 30-35 minūtes. 

4. Atdzesē pilnībā, pirms pārziež ar krēmu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krēma pagatavošana: kafijas pulveri samaisa ar saldo krējumu un atstāj uz nakti ledusskapī. No rīta masu sakuļ līdz krēmīgai konsistencei un pārklāj kūku. Pēc tam apkaisa ar rīvētu šokolādi. 


Recepte no vk.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.