Šovā redzams, ka televīzijas piedāvājums precēto ģimenēs tiek uztverts kā loterija, jo TV dāvinātā naudiņa noderēs.
Šovā redzams, ka televīzijas piedāvājums precēto ģimenēs tiek uztverts kā loterija, jo TV dāvinātā naudiņa noderēs.
Ekrānuzņēmums no TV3

Piekrituši spīdzināšanai? 0


Ko meklē dalībnieki vienā no “randiņu” šovu variācijām? Vīri, kas piekrituši sievu izlikšanai televīzijas rīkotā attiecību tirdziņa apstākļos, riskē visvairāk. Viņi it kā piekrituši pikantai rotaļai, bet uz spēles likuši savu pašcieņu un sirdsmieru, jo ir īstie “zirnekļi burkā”, ko citiem vērot. Pārējie dalībnieki, kas spēlē attiecību rotaļas, ir tikai fons. Precēto sieviešu vīru svīšanu vērojot, klausoties komentāros, izskatās, ka cilvēki piekrituši spīdzināšanai.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Lasīt citas ziņas

Visi iesaistītie zina, ka situācijas ir neīstas. Brīvajam puisim ir skaidrs, ka viņu gribēs apmānīt un, lai uzvarētu, nāksies atpazīt melus. Koķetējošās sievas zina, ka vīrs viņas vēro, un zina, ka vīrs arī zina, – viņa jūt vīra skatienus. Tomēr tas nav sports, nav kāršu spēle, jo spēlē ir ļoti reāli notikumi, kas notiek ar vistuvākajiem cilvēkiem. Vīram jāskatās, kā cits vīrietis pieskaras sievai, cenšas viņu atšifrēt, mēģina skūpstīt vai skūpsta, uzdod intīmus jautājumus intīmās situācijās. Turklāt viss notiek publiski.

No vienas puses, TV spēle piedāvā iepazīt to, ko cilvēki nevar uzzināt par otru. Lai kā tu izsekotu, nav iespējams uzzināt, kā tavs partneris uzvedīsies, ja vēlēsies kādu savaldzināt. Rezultātā skatītāji vēro, kā citi mānās, bet precēto dalībnieku partneri redz to, ko nekad negribētu redzēt.

CITI ŠOBRĪD LASA
Skatītāji, kā jau parasti, šovā neriskē nemaz. Tāpēc skatās.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.