Šovā redzams, ka televīzijas piedāvājums precēto ģimenēs tiek uztverts kā loterija, jo TV dāvinātā naudiņa noderēs.
Šovā redzams, ka televīzijas piedāvājums precēto ģimenēs tiek uztverts kā loterija, jo TV dāvinātā naudiņa noderēs.
Ekrānuzņēmums no TV3

Nauda stiprinās mūsu attiecības? 0


Formāts ir ļoti vienkāršs: ja esi neprecēts un atmini brīvo dalībnieku, abi varat doties ceļojumā. Ja brīvais un it kā attiecības meklējošais izvēlas precēto dalībnieku, precētie saņem balvā 800 eiro, bet brīvais dalībnieks paliek tukšā.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

Šovā redzams, ka televīzijas piedāvājums precēto ģimenēs uztverts kā loterija. Pāris vienojies, ka abiem noderēs TV dāvināta naudiņa. Tāpēc var nojaust, ka ģimene domājusi, kā sievai izskatīties ieinteresētai, citu attiecību nesaistītai, vilinošai.

Dažās ģimenēs stress par naudu vīra sejā nolasāms pastāvīgi. Viens otrs pat pamanās izteikt pārmetumus, ja sieva nav tēlojusi gana ticami un cerētā balva aiziet citam. Tātad formāts piedāvā precētiem vīriem neparastu sievas peļņā sūtīšanas veidu – aizej pakoķetē, izliecies brīva un atnes naudu ģimenes budžetā. Tas skaidrs, vai ne?

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja jau izdevīgums ir galvenais faktors, tad pārsteigumu rada cilvēku vēlme riskēt ar savām attiecībām, pasniegt vakariņas svešiniekam un pakļauties citām televīzijas prasībām par tik ļoti mazu naudu.

Latvijas versijā šovā balva uzvarētājam ir salīdzinoši plāna – veiksme nozīmē iegūt naudas summu, kas zemāka par vidējo algu valstī.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.