Foto – Bonappetit.lv

Melnā Barona medaljoni ar riekstiem 0

Pagatavošana

Riekstus sasmalcināt. Olu uzputot ar dakšu, riekstus un miltus sabērt atsevišķās blodiņās.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Kokteilis
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Lasīt citas ziņas

Kupātus sagriezt ripiņās. Vienu pusi iemērkt miltos, tad olā un riekstos. Pannā uzkarsēt eļļu un medaljonus apcept vispirms no tās puses kur ir rieksti, apm. pusminūti, tad apgriezt otrādi un cept līdz gatavībai. Atdzesēt uz papīra dvielīšiem.

Gatavus medaljonu uzdurt uz koka iesmiņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.