Foto – Dainis Bušmanis

Melno lēcu zupa ar spinātiem un trifeļu eļļu
 0

SASTĀVDAĻAS 250 ml ūdens, 100 g melno lēcu, 20 g spinātu, 50 g saulē kaltētu tomātu, 1 g lauru lapu, 2 g sāls, 2 g melno piparu, 1 g trifeļu eļļas, 20 g sīpolu.

Reklāma
Reklāma
“Dzīvā Nostradama” baisā prognoze par III pasaules karu: Šobrīd notiekošais ir tikai starpbrīdis!
Kokteilis
Nauda nāk! 3 zodiaka zīmes, kurām jūlijs būs šī gada finansiāli visienesīgākais mēnesis
Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT. Sīpolu, burkānus un saulē kaltētos tomātus smalki sagriež un apcep. Kad tie kļuvuši viegli brūni, pielej vārītu ūdeni, pievieno lauru lapu. Kad virums uzmetis pirmos burbuļus, vispirms pievieno novārītas melnās lēcas, pēc tam trifeļu eļļu, sāli un melno piparu graudus. Šķīvī ievieto tomāta šķēlīti (bez mizas) un spinātus, virsū lej zupu. Sastāvdaļām brīdi ļauj ievilkties, lai veidojas īpašā šā viruma garšas buķete.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.