Foto – Anda Krauze

Miežu biezputra ar selerijas saknes biezeni un parmezāna sieru 4

Andris Tiļļa, “Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Manā īpašumā atrodas 100 svešas automašīnas! Paldies Dievam, ka zeme nav apsēta ar labību,” kurzemniece pauž sašutumu par rallija apmeklētāju visatļautību
“Diemžēl bažas ir apstiprinājušās” – deputāts norāda uz paredzamu rezultātu 97 miljonu vērtā iepirkumā par Vanšu tilta projekta izstrādi 90
Viedoklis
Armands Puče: Skatuves māksla patiešām varētu būt mūsu vienīgais ceļš… Jo arī Edgars labi tēlo
Lasīt citas ziņas

Recepti iesaka šefpavārs Raimonds Zommers – allaž sirsnīgs, izpalīdzīgs un smaidīgs!

Sastāvdaļas
150 g vārītu miežu putraimu
100 g selerijas saknes
30 g šalotes sīpolu
20 g spinātu lapu
pusdaiva ķiploka
timiāna zariņš
50 g sviesta
150 g saldā krējuma
sāls

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana
Katlā izkausē sviestu, ieliek kubiciņos sagriezto seleriju, sīpolus, ķiploku un sautē 5 – 6 min. Pievieno saldo krējumu, sāli, timiānu. Vāra, līdz mīksts, tad masu sablendē.
Katlā ieliek vārītos miežu putraimus, pievieno četras ēdamkarotes selerijas biezeņa, tam uzrīvē parmezāna sieru, pieliek nedaudz sviesta. Uzkarsē. Pirms pasniegšanas iejauc kapātas spinātu lapas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.