Foto – Aija Geida

Miežu putra spēkam un veselībai 1

Sastāvdaļas
• Litrs piena
• 120 g miežu putraimu
• 40 g gī sviesta vai saldkrējuma sviesta

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā izkausē gī vai saldkrējuma sviestu (var izmantot arī eļļu), pievieno miežu putraimus un apcep, kamēr tie kļūst miltaini un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu un vāra, līdz putraimi nedaudz mīksti (6–8 minūtes). Pēc tam izslēdz uguni, uzliek katlam vāku un ļauj putrai 15 minūtes siltumā uzbriest. Labi garšo gan ar ievārījumu, gan sviestā apceptiem sīpoliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.