Foto – Aija Geida

Miežu putra spēkam un veselībai 1

Sastāvdaļas
• Litrs piena
• 120 g miežu putraimu
• 40 g gī sviesta vai saldkrējuma sviesta

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā izkausē gī vai saldkrējuma sviestu (var izmantot arī eļļu), pievieno miežu putraimus un apcep, kamēr tie kļūst miltaini un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu un vāra, līdz putraimi nedaudz mīksti (6–8 minūtes). Pēc tam izslēdz uguni, uzliek katlam vāku un ļauj putrai 15 minūtes siltumā uzbriest. Labi garšo gan ar ievārījumu, gan sviestā apceptiem sīpoliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.