Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: LETA

Bailes kļūdīties 10


Vairums cilvēku baidās riskēt, kļūdīties un tamdēļ nolemj nerīkoties. Bet atcerēsimies bērnu, kurš cenšas spert pirmos soļus savā mūžā. No sākuma viņš kļūdās, krīt – bet katra kļūda gala rezultātā palīdz iemācīties staigāt. Pieredzi nebūs iespējams gūt, ja neko nedarīsi un baidīsieties no neveiksmēm.

Reklāma
Reklāma

Sekošana vairākuma viedoklim

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Dīvaini, bet vairums cilvēku sliecas uzskatīt par pareizu vairākuma viedokli. Palūkojies apkārt – vai starp tavām paziņām ir daudz turīgu cilvēku? Visticamāk, nē. Acīmredzot, lai gūtu finansiāla rakstura veiksmi, nepieciešams rīkoties pretēji vairākuma uzskatiem. Nebaidies paust oriģinalitāti, domāt inovatīvi un ārpus ierastajiem rāmjiem!

Apziņas un ķermeņa slinkums

Vairums cilvēku ir pārāk slinki, lai izpētītu jaunas peļņas iespējas, kur nu vēl uzsāktu to realizāciju. Protams, nīkšana pie datora vai televizora, lai vērotu iemīļoto seriālu varoņu virtuālo dzīvi ir daudz saistošāka. Lai gan mēdz sacīt, ka slinkums ir progresa virzītājs, tomēr apdomājies, vai nevajadzētu mainīt ierasto dzīves ritmu!

Taisnīguma, netaisnīguma principi

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir ļaužu grupa, kura uzskata, ka godīgā veidā turīgam kļūt nav iespējams. Viņi bieži vien savās neveiksmēs vaino vecākus, kolēģus, valsti… Savukārt cilvēki, kuri sasnieguši zināmus finansiālus panākumus, negaida likteņa dāvanas, bet veido savus panākumus paši, īpaši neinteresējoties par politiku un negaužoties par “netaisnīgo” sociālo sistēmu.

Neatlaidība un pacietība

Daudzi uzsāk jaunu projektu pamet to, kad sastopas ar pirmajām grūtībām. Atceries, ka tikai pacietība un neatlaidība var palīdzēt pārvarēt sarežģītus un grūtus dzīves periodus.

Bailes tikt apmānītam

Pārlieku liela piesardzība neļauj saskatīt lieliskus un perspektīvus projektus. Piesardzīgi cilvēki labāk saņem mazāk, bet uzreiz. Turīgi cilvēki uzņemas risku un iegulda kapitālu, ja tas nepieciešams.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.