Foto – eda.ru

Neglābjami garda šokolādes kūka 0

Sastāvdaļas 9 porcijām:

100 g kakao pulvera

225 g cukura

200 ml šķīstošās kafijas

280 g saldkrējuma sviesta

250 g kviešu miltu

1/2 ēdamkarotes dzēstas sodas

300 g šokolādes

3 olas

1 tējkarote vaniļas cukura

100 g 20% saldā krējuma

šķipsniņa sāls

1. Kakao samaisa ar cukuru (100 g), pielej karstu kafiju un samaisīt. Noliek atdzesēties.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2. Traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, sāli, vaniļas cukuru. Pievieno sodu.

3. Samīca sviestu (150 g) ar atlikušo cukuru, pievieno olas. Pieliek sausās sastāvdaļas un visu rūpīgi samaisa. Pievieno kafijas maisījumu un visu samaisa līdz vienmērīgai konsistencei. Sadala mīklu divās daļās  un cep 180 grādos aptuveni 30 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Atlikušo sviestu izkausē ūdens peldē un pievieno saldo krējumu. Karsto šķidrumu noņem no uguns un pieber tai gabaliņos sagrieztu šokolādi. Samaisa, lai veidotos vienmērīga masa. Noliek, lai masa atdzistu un sabiezētu.

5. Starp divām biskvīta kārtām vienmērīgi smērē šokolādes krēmu (aptuveni 1/3). Pārējo krēma daļu smērē uz kūkas virsmas un sāniem.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.