Nektarīni ar piparmētru un medu
 0

 Sastāvdaļas.  (2 porcijas) 2 nektarīni vai persiki, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote medus, 1 apelsīns, 8 – 10 piparmētras lapiņas.

 

Kā gatavot?

Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausētā sviestā no abām pusēm apcep astoņās daļās sagrieztus nektarīnus vai persikus. Kad augļi kļuvuši nedaudz mīksti (apmēram pēc 3 minūtēm), pievieno medu un no apelsīna svaigi izspiestu sulu. Uzmanīgi maisa, lai rodas viendabīga mērce. Ļauj augļiem uz lēnas uguns neilgi pasautēties. Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas.

 

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.