Nektarīni ar piparmētru un medu
 0

 Sastāvdaļas.  (2 porcijas) 2 nektarīni vai persiki, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote medus, 1 apelsīns, 8 – 10 piparmētras lapiņas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ir tikai daži izredzētie… Noskaidro, vai tev blakus stāv spēcīgs sargeņģelis
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausētā sviestā no abām pusēm apcep astoņās daļās sagrieztus nektarīnus vai persikus. Kad augļi kļuvuši nedaudz mīksti (apmēram pēc 3 minūtēm), pievieno medu un no apelsīna svaigi izspiestu sulu. Uzmanīgi maisa, lai rodas viendabīga mērce. Ļauj augļiem uz lēnas uguns neilgi pasautēties. Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas.

 

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.