Kremļa polittehnologi izlēma sūtīt uz Kijevu 27 gadus veco dziedātāju un dziesmu autori Jūliju Samoilovu, kura uzstājas ratiņkrēslā, jo cieš no muguras muskuļu atrofijas.
Kremļa polittehnologi izlēma sūtīt uz Kijevu 27 gadus veco dziedātāju un dziesmu autori Jūliju Samoilovu, kura uzstājas ratiņkrēslā, jo cieš no muguras muskuļu atrofijas.
Foto – ITAR/TASS/LETA

Krieviem Kijevā briesmas nedraud 13

Šādi komentāri izraisījuši sašutuma vētru Ukrainā. “Šāda agresīva retorika no Krievijas parlamentāriešu puses ir dīvaina,” paziņojusi Ukrainas parlamenta deputāte Olga Červakova. “No otras puses, tas ir loģiski, jo Krievijas amatpersonas jau labu laiku boikotē daudzas lietas: ANO Drošības padomē Krievija boikotē veselo saprātu, Krimā un Donbasā Krievija boikotē starptautiskās vienošanās, bet pašmājās boikotē Šveices sieru.” Červakova noraida pieņēmumus, ka Krievijas pārstāvjiem Eirovīzijas konkursā Kijevā draudētu briesmas. Viņasprāt, ja kādam būtu jābaidās, tie ir ukraiņi. “Mēs zinām, kā Krievijas pilsoņus ietekmē agresīvā pret Ukrainu vērstā propaganda. Jā, mēs esam iesaistīti konfliktā ar Krievijas varas iestādēm. Mēs saucam Krieviju par agresoru. Taču mēs nošķiram Krievijas amatpersonas no Krievijas ierindas pilsoņiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Viņiem nav no kā baidīties.” Vēstījumā Maskavai, ja Krievija izlems pret konkursa boikotu, Červakova teica: “Ja Krievija piedalīsies, es lūgtu Krievijas delegāciju doties uz šejieni bez “mazajiem zaļajiem cilvēkiem” vai palīgierīcēm, ko mēs redzam Donbasā: lielkalibra mīnmetējiem.” “Mazie zaļie cilvēki” ir pavārds Krievijas karavīriem bez zīmotnēm, kas sagrāba stratēģiskos objektus Krimā 2014. gadā, sagatavojot Krievijas aneksiju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.