Foto – Shutterstock

Vai tu domā ar sirdi vai ar prātu? 0


Nesen veikta pētījuma laikā, tika aptaujāti cilvēki, viņiem tikai vaicāts, vai viņu lēmumus pieņem sirds vai prāts. Rezultāti ir gana interesanti, bet tie nepalīdzēs tev izprast sevi. Īsumā: “Sirds” cilvēki ir emocionālāki, bet “prāta” cilvēki ir loģiskāki. Atklāts arī tas, ka cilvēku domāšanas veids mainās, atkarībā no tā, vai viņi komunicē ar ģimeni, vai atrodas darbā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Uz papīra, tas skan visai loģiski, tomēr, vispārīga ziņā, “sirds” cilvēki uz lietām skatās no emocionālās puses. Viņi apsver visas iespējas un, ļoti iespējams, ka viņiem nepieciešams mazliet vairāk laika, lai pieņemtu lēmumus.

Tas kļūst sarežģīti, jo dažādu sīku lēmumu pieņemšanai tiek patērēts daudz laika un pūliņu, bet galu galā, lēmuma pieņemšana tiek atlikta uz citu brīdi. Kā reiz savā Twitter kontā ierakstījis Vils Ferels: “Man ir 99 problēmas un 86 no tām es esmu izdomājis pats un tagad es par tām uztraucos bez pamatota iemesla.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Tas nav noslēpums, ka “sirds” cilvēkiem patīk atrasties grupās, kurās ir iespēja diskutēt un izteikt viedokli. Daži no šiem jautājumiem ir sekojoši:

  • Kā tas izskatīsies?
  • Kā viņš/-a jutīsies?
  • Vai tas piestāvēs kam citam?
  • Vai viņš/-a ir mans tips?
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.