Turpretī, “prāta” cilvēks ir loģiskākais no abiem. Šim cilvēkam patīk būt autonomam un viņām ir maz problēmu, kas sagādātu galvassāpes lēmuma pieņemšanā. Šim cilvēkam vienmēr ir plāns, uz kuru balstoties tiek pieņemti lēmumi. 0


Plāna atcerēšanās ir galvenā lieta par ko viņi uztraucās, ja viņi šovakar devušies ballēties, tas nenozīmē, ka viņi rītā neieradīsies darbā vai skolā. Un viņi nekādā gadījumā visas nedēļas budžetu neiztērēs, lai iegādātos drēbes. Par mācībām runājot, šie cilvēki domā strikti akadēmiski, tādēļ viņi dažkārt tiek uzskatīti par aukstiem un nejūtīgiem.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

“Prāta” cilvēki daudz mazāk pārdzīvo un tu vari iztēloties, kādas profesijas šiem cilvēkiem ir piemērotas.

Kurš/-a no abiem esi tu?

Varbūt tu esi gluži kā Alberts Einšteins, kas teica: “Loģika tevi aizvedīs no punkta A uz punktu B, bet iztēle tevi aizvedīs jebkur.” Viņš, acīmredzot, pārstāv abus domātāju veidus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir viegli identificēt sevi ar kādu konkrētu tipu. Tomēr, īstais balanss tiek sasniegts tad, kad tu ieklausies tajā ko saka gan sirds, gan prāts.

Avots: powerofpositivity.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.