Andrejs Terentjevs solīja pēc soda izciešanas atgriezties Rēzeknē, sākt strādāt un ar likumu sadzīvot, pēdējā vārdā atvainojās cietušajam, kā arī tiesai par sliktu uzvešanos.
Andrejs Terentjevs solīja pēc soda izciešanas atgriezties Rēzeknē, sākt strādāt un ar likumu sadzīvot, pēdējā vārdā atvainojās cietušajam, kā arī tiesai par sliktu uzvešanos.
Foto – Artis Drēziņš

Brīvībā neiedzīvojās 5

Uz tiesu bija izsaukta arī Rasma, pie kuras kādu laiku pēc atbrīvošanas no cietuma 2014. gada aprīlī Andrejs dzīvoja. Iepazinušies ar portāla 
flirts.lv starpniecību. Kopdzīve gan īsti neizdevusies. Kaut gan Andrejs teicis, ka viņam apnikusi cietuma dzīve, pa naktīm staigājis apkārt, nesis mājās skaidri redzams zagtas mantas. Rasma ar savu māti centusies panākt, lai Andrejs sazagto nes atpakaļ, kur paņēmis. Mājās palīdzējis, gatavojis ēdienu, bet, kad iedzēris, kļuvis agresīvs, sitis ar koku pa dzīvokļa sienu. Kad kaimiņš piedāvājis darbu, spējis pastrādāt tikai trīs dienas. Kad pazudis uz četrām dienām, Rasma teikusi, ka šādas attiecības vairs nevēloties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Andrejs tiesai atklāja, ka tieši pirms nozieguma izdarīšanas bija sastrīdējies ar Rasmu, četras dienas dzēris. Savu rīcību pensionāra īpašumā vērtējot slikti. Pie mašīnas garāžā iegājis un tajā iesēdies, jo lijis lietus. Ar to braukt nav gribējis, jo to nemaz nemākot. Ē. Dravnieks gan bija parūpējies, lai viņa 1987. gada ražojuma “Audi 100” nemaz tik viegli nevar aizbraukt: akumulators atvienots, ierīkots slepens pretaizbraukšanas slēdzis. Pēc tam pie tualetes loga klauvējis, lai pārliecinātos, vai mājās kāds ir. Kāpēc pēc stikla sasišanas līdis iekšā mājās, tiesai nespēja paskaidrot. Tāpat to, kāpēc sitis pa galvu gultā guļošam pensionāram.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.