
Foto – Bonappetit.lv
Ogu ķīselis ar saldējumu 0
Ogas pārlasīt un iebērt katlā. Pievienot cukuru un ar kartupeļu stampu saspaidīt. Pieliet 250g ūdens un vārīt 5 min. Pievienot kanēļa standziņu, krustnagliņas, vaniļas esenci, rīvetu citrona miziņu un svaigi spiestu sulu.
Kartupeļu cieti izšķīdināt 1/3gl ūdens un visu laiku maisot tievā strūkliņā pieliet ķīselim. Vārīt kamēr ķīselis sabiezē. Atdzesēt.
Pasniedz atdzesētu ar saldējumu.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Putina uzpampusī seja un “želejas kājas” – pazīmes, kas liecina, ka Putins varētu būt smagi slims
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Baltajā namā sākušās sarunas starp Trampu, Zelenski un Eiropu – ir jau zināmi pirmie jaunumi
104
