Foto – Aija Geida
Pagatavo maizi ar žāvētām plūmēm 0
Plūmes sagriež mazos gabaliņos. Miltus sajauc ar sāli un sodu. Pievieno paniņas un plūmes un to visu iecilā mīklā. Ar rokām nemīca! Izveido apaļu kukulīti un cep iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35–40 minūtes.
Uzziņa
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Ja nepatīk cieta garoza, maizīti pēc izņemšanas no cepeškrāsns apklāj ar mitru dvieli vai ievieto plastmasas maisiņā (patur aptuveni 20 minūtes).



