Ekrānšāviņš no Tv24

“Pasta Carbonara”. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienam! RigaTV 24 recepte 0

Pagatavošana:

Sagriežam gaļu smalkākos gabalos. Sasmalcinām sīpolu, ķiploku. Visu liekam uz sakarsētas pannas apcepties.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Sagatavojam mērci: lejam traukā 200 ml saldā krējuma, pievienojam mazliet rīvēta siera, pievienojam nedaudz citrona sulu un visu kārtīgi samaisām.

Tad, kad gaļiņa ir apcepusies, tai pievieno iepriekš izvārītus makaronus. Ļauj nedaudz apcepties un lej pa virsu sagatavoto mērcīti. Pasniedz siltu.

Labu apetīti!

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.