Pannā cepti fiksie pīrādziņi 2

Sastāvdaļas – 2 glāzes krējuma (var aizstāt ar kefīru, rjaženku vai rūgušpienu), 2 olas, sāls pēc garšas, nedaudz cukura, tējkarote bez kaudzes sodas, milti (tik daudz, cik nepieciešams mīklai).

Reklāma
Reklāma

Pildījuma pagatavošana.

Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
FOTO. Vai arī uz Latvijas robežas ir kritiska situācija? Lietuvieši aicina veikt koordinētus pasākumus; robežsardze ziņo par redzēto 63
Live
TEKSTA TIEŠRAIDE. Šuvajevs: “Pārstājiet te bļaut no savām vietām” 228
Lasīt citas ziņas

Jebkuru malto gaļu apcep ar sīpoliem uz pannas līdz gatavībai. Samaisa ar iepriekš pagatavotu kartupeļu biezeni. Daudzums ir uz aci. Pildījumu sagatavo un ļauj tam atdzist. Tad ķeras pie pīrāgu mīklas gatavošanas.

Pīrāgu pagatavošana.

Padziļā traukā ar dakšiņu samaisa krējumu un olas. Pievieno sāli, cukuru un dzēstu sodu (ja izmanto kefīru vai rūgušpienu, soda nav jādzēš). Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pamazām pievieno sijātus miltus un visu laiku maisa ar dakšiņu, sākumā mīkla lips pie dakšiņas. Miltus pakāpeniski pievieno un maisa, kamēr mīkla vairs nelīp pie dakšiņas, bet paliek mīksta.

Samaisīto mīklu liek uz galda uz uzkaisītiem miltiem.

Ar nazi mīklu sadala gabalos un tos saripina bumbiņās. Katru bumbiņu izrullē apmēram centimetra biezumā.

Vidū liek gaļas pildījumu un saspiež malas ciet.

Cep pannā augu eļļā no abām pusēm zeltaini brūnus (šī mīkla nav paredzēta cepšanai cepeškrāsnī).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.