
Foto – Aija Geida
Panna cotta. Ātri pagatavojams un gards deserts 0
Aukstā ūdenī iemaisa agara pulveri (var nopirkt lielveikalos), pievieno 6 bazilika lapiņas un vāra 4–5 minūtes.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Izņem lapiņas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru.
Maisa, līdz tas izkusis.
Iejauc saldo krējumu.
Salej desertu trauciņos un noliek ledusskapī sastingt.
Pasniedz ar svaigu bazilika lapiņu, pārlej ar ogu mērci.