
Foto – Aija Geida
Panna cotta. Ātri pagatavojams un gards deserts 0
Aukstā ūdenī iemaisa agara pulveri (var nopirkt lielveikalos), pievieno 6 bazilika lapiņas un vāra 4–5 minūtes.
Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Izņem lapiņas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru.
Maisa, līdz tas izkusis.
Iejauc saldo krējumu.
Salej desertu trauciņos un noliek ledusskapī sastingt.
Pasniedz ar svaigu bazilika lapiņu, pārlej ar ogu mērci.