Foto – Aija Geida

Panna cotta. Ātri pagatavojams un gards deserts 0

Aukstā ūdenī iemaisa agara pulveri (var nopirkt lielveikalos), pievieno 6 bazilika lapiņas un vāra 4–5 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Lasīt citas ziņas

Izņem lapiņas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru.

Maisa, līdz tas izkusis.

Iejauc saldo krējumu.

Salej desertu trauciņos un noliek ledusskapī sastingt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar svaigu bazilika lapiņu, pārlej ar ogu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.