Foto – Aija Geida

Saldā dzērveņu–aveņu mērce 0

(600 ml)

Avenes, dzērvenes, cukuru un apelsīna miziņas ieber pannā ar biezām malām un uz vidējas uguns karsē, līdz avenes izšķīst, dzērvenes kļūst mīkstas un mērce sāk sabiezēt. Atdzesē un sapilda mazās burciņās. Var uzglabāt ledusskapī vienu nedēļu. Ļoti garda mērce kopā ar saldējumu, siera un citām kūkām, dažādiem biezpiena desertiem, panna cota.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Ja vāra tikai dzērvenes, mērce ir ļoti stipra, labāk tās atšķaidīt ar avenēm, zemenēm vai āboliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.