Arta Zvirgzdiņa favorīts ir piedāvājums R2I0G1A6.
Arta Zvirgzdiņa favorīts ir piedāvājums R2I0G1A6.
Arta Zvirgzdiņa favorīts ir piedāvājums R2I0G1A6.

Nespeciālistiem patīk futūristiski latvju raksti un zaļumi 9


Kā projektētāju piedāvājumu vērtē rīdzinieki, kas nav arhitektūras eksperti? “Neo” bārā, kas atrodas Centrālās stacijas pulksteņa 8. stāvā, sastaptajam administratoram Arijam Rudņevam visvairāk patīk projekts XYV1036. “Man patīk tā futūristiskais stils. Rodas iespaids, ka izveidots mākslas objekts, nevis tikai kaut kas praktisks, un viss kopā atgādina latviešu rakstu zīmes. Ja šo projektu īstenos, tad, manuprāt, tas noteikti kļūs par populāru apskates vietu Rīgā,” teic bārmenis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Eva Dzērve strādā “NASDAQ” Rīgas fondu biržā. Viņas favorīts, tāpat kā A. Zvirgzdiņam, ir piedāvājums R210G1A6. “Man tas šķiet vienkāršs, elegants un zaļš, kā arī pēc skata moderns risinājums salīdzinājumā ar citiem piedāvājumiem. Daži meti izskatās salīdzinoši depresīvi. Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija šādu sajūtu rada arī patlaban. Man radās iespaids, ka vairāki piedāvājumi ir “uzprišināts” šā brīža stacijas veidols,” teic Eva.

Arīdzan 12. klases skolniece Anita par vislabāko uzskata skici R210G1A6. “Projekts izskatās ērts, moderns un vizuāli pievilcīgs, iekļaujoties Rīgas centrā,” tā Anita. Neviens no “Latvijas dzelzceļa” pārstāvjiem sev tīkamāko skici komentēt nevēlējās. Tātad nelielajā aptaujā skaidri iezīmējas pretendents uz uzvaru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.