Foto – Shutterstock.com

Nē – pazemojumiem, jā – prasmīgai kritikai! 2

Nav noslēpums, ka sievietes bieži vien krietni jūtīgāk uztver kritiku un nevainojami saskanīgās attiecībās nedzīvo neviens pāris. Mūsu pasaules uztvere ir visnotaļ atšķirīga, tāpēc nesaskaņas dažādās situācijās rodas gluži dabiski. Svarīgākais vīriešiem, sastopoties ar šādiem brīžiem, ir atcerēties, ka viņa mīļotā ir viņa dārgums, tāpēc domstarpību risināšanā nekādā ziņā nav atļauts aizskart mīļotās cieņu. Nereti tas var notikt gluži neapzināti, taču, mērķtiecīga partneres aizskaršana un sāpināšana sēs aizvainojumu, kas laika gaitā iznīcinās savstarpējo paļāvību un sievietē mītošo cieņu pret partneri.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Lasīt citas ziņas

Starp citu, aizrādot partnerei par viņas rīcību vai uzskatiem, noteikti nevajadzētu kritizēt viņas personību. Pašcieņa ir viena no lielākajām sievietes vērtībām, tāpēc, to sargājot, reizēm varam spert arī neapdomīgus soļus. Lai to novērstu, kritiku velti konkrētiem darbiem, vārdiem vai rīcībai, kas sievietei ļaus savu būtību distancēt no ausīm ne vienmēr tīkamajiem vārdiem un objektīvo kritiku uztvert ar vēsu prātu.

Par varoņdarbiem gultā labāk klusēt

Mūsdienās liela seksuālā pieredze vairs nebūt nav retums – tieši otrādi, vīriešiem tā it kā piešķir zināmu vērtību, vīrišķību un valdzinājumu. Iespējams, sava daļa taisnības šai apgalvojumā ir, jo, tiekoties ar daudzām sievietēm, vīrietim viņa gūtā pieredze viennozīmīgi noderēs, veidojot attiecības ar nākotnes partneri. Tomēr ieguvēji būs tie, kuri savu pieredzi un zināšanām lieki neplātīsies. Pirmkārt, daiļais dzimums patiešām novērtē vīrieša spēju saglabāt diskrētumu, otrkārt – teju katrs ir dzirdējis teicienu “Ar muti Rīgā, ar darbiem – aizkrāsnē”…

CITI ŠOBRĪD LASA
“Vīrieši, kuri atklāti runā par savu intīmo pieredzi, man liek no viņiem nekavējoties novērsties. Galvā vienmēr iezogas doma – lai cik jauks viņš nešķistu, ja mēs izšķirsimies, tad nākamā, kura tiks pieminēta šajos pikantajos stāstiņos, būšu es. Nē, paldies!” Santa (30), strādā bankā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.