Paturi prātā pieredzi – saģērbies atbilstoši 0

Ir teiciens – nav sliktu laika apstākļu, ir tikai neatbilstošs apģērbs. Neviens raksts vai padoms nesagatavos tevi tik labi kā paša pieredze, kas nāk ar laiku. Ej ārā, izmēģini dažādu ekipējumu un saproti, kas tev der. Profesionālajam ekipējumam ir augstas cenas, tomēr “dārgs” ne vienmēr ir pareizais ceļš uz veiksmīgi pavadītu laiku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

“Sākām savas pārgājiena un āra dzīves gaitas ar pavisam parastu “bezfirmas” ekipējumu. Tad, kad varēju salīdzināt, cik ātri palieku slapjš atšķirīgās jakās, tad sapratu to vērtību. Teikšu godīgi – apavi ir pirmais, par ko domāt, jo, ja nevarēsi vairs paiet, tad laba jaka tevi neizglābs.”

Ņem līdzi ūdeni – dzīvības avotu. Karstā pārgājienā organisms var patērēt un izvadīt pat līdz vienam litram stundā. Normāli aktīvi kustoties, tie varētu būt 3-4l dienā. Vari iztikt arī ar puslitru, bet tad tu varētu justies slikti, būt miegains, just enerģijas iztrūkumu un vēlmi neko nedarīt. Stāvošais ūdens dzeršanai nebūs piemērots, savukārt strauti un avoti būtu lielisks apstāšanās punkts, kur uzpildīt pudeles. Ja zini, ka apkārtnē nebūs derīgu ūdens tilpņu, ņem līdzi arī ūdeni roku mazgāšanai un ēdienu pagatavošanai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.