Finanšu ministrs Jānis Reirs piedalījies vairākos maratonos, bet tagad pamazām sācis pārorientēties uz trenažieru zāli, jo mugura vairs neļauj skriet tik aktīvi kā agrāk.
Finanšu ministrs Jānis Reirs piedalījies vairākos maratonos, bet tagad pamazām sācis pārorientēties uz trenažieru zāli, jo mugura vairs neļauj skriet tik aktīvi kā agrāk.
Publicitātes foto

Gaidīta izvirzīšana 2

Tas, ka Reirs kļuva par finanšu ministru, nav pārsteigums, jo, kad krita Valda Dombrovska valdība, viņš tika uzskatīts par toreizējā ministra Andra Vilka pēcteci, ja gadījumā Vilks atsacītos turpināt darbu. Jaunajā Laimdotas Straujumas valdībā viņam šis portfelis tika piešķirts bez īpašām diskusijām. Reirs arī 10. Saeimā Budžeta komisijas vadības grožus saņēma bez liekām kaislībām, jo neviens cits uz šīs komisijas vadītāja amatu nebija pieteicies. Tas ir pārāk grūts un pārāk laikietilpīgs, lai turp rautos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
VIDEO. “Kaut ko tādu dzīvē nebiju redzējusi!” Kristīne netālu no Valmieras vakarā sastapusies ar veselu “zoodārzu” 8
VIDEO. “Vai nu runājiet latviešu valodā, vai es nesaprotu!” Stingrs autobusa šoferis izpelnās pretrunīgu reakciju, atsakoties apkalpot sievieti ar bērnu
Lasīt citas ziņas

Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone ir pārliecināta, ka finanšu ministrs būšot gana veiksmīgs, jo ir personība ar stratēģisku skatījumu, kas labi pārzina gan uzņēmējdarbību, gan valsts pārvaldi, ir konkrēts un strikts, nereti ļoti pārliecināts par savu viedokli. “Reira kungs ir gana informēts par uzņēmējdarbības sadaļu, jo septembra beigās ar Finanšu ministriju parakstījām nodokļu stratēģiju 2015. – 2017. gadam,” sacīja Meņģelsone.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.