Publicitātes foto

Pasakaina torte no biezpiena un kaltētas rudzu maizītes. Bez cepšanas! 0

Tortes autore Rēzija Apsīte

Sastāvdaļas – 300 g kaltētas rudzu maizes, 1,4 kg biezpiena, 1 l saldā krējuma, vaniļas cukurs (pēc garšas), 10 ēdamkarotes cukura, 1 laima miziņa, 300 g marmelādes, 8 ēdamkarotes želatīna, 300 ml auksta piena, 1 kg zemeņu, brūkleņu un melleņu, piparmētras.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Veidnē vispirms liek kaltētu rudzu maizi. Biezpienu samaisa ar cukuru un smalki sarīvētu laima miziņu. Pievieno gabaliņos sagrieztu marmelādi un samaisa. Saldo krējumu saputo.

Sešas ēdamkarotes želatīna aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Pēc tam to ūdens peldē izšķīdina un pievieno biezpienam. Putukrējumu iecilā biezpienā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej veidnē uz rudzu maizes un izlīdzina. Patur vismaz 2–3 stundas ledusskapī, lai sastingst.

Torti rotā ar zemenēm, brūklenēm un mellenēm. Ogas liek uz biezpiena masas un uzmanīgi piespiež. Starp tām var likt piparmētru vai melisas lapiņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.