Foto – Bonappetit.lv

Pašu gatavotas biezpiena konfektes – gandrīz kā čupačupi 0

Sastāvdaļas – 150 g biezpiena, 150, g pūdercukura, 100 g kokosa skaidiņu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar pūdercukuru, pusi no kokosa skaidiņām un izveido bumbiņas. Apviļā atlikušajās skaidiņās un liek saldētavā. Ja biezpiena masa sanāk pārāk mīksta, pirms bumbiņu veidošanas to uz 15 min ieliek saldētavā. Pusi no kokosa skaidiņām var aizvietot ar baltās šokolādes skaidiņām. Biezpiena masā var iepilināt pāris piles pārtikas krāsas, tad konfektes būs krāsainas.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.