Foto – Bonappetit.lv

Pašu gatavotas biezpiena konfektes – gandrīz kā čupačupi 0

Sastāvdaļas – 150 g biezpiena, 150, g pūdercukura, 100 g kokosa skaidiņu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar pūdercukuru, pusi no kokosa skaidiņām un izveido bumbiņas. Apviļā atlikušajās skaidiņās un liek saldētavā. Ja biezpiena masa sanāk pārāk mīksta, pirms bumbiņu veidošanas to uz 15 min ieliek saldētavā. Pusi no kokosa skaidiņām var aizvietot ar baltās šokolādes skaidiņām. Biezpiena masā var iepilināt pāris piles pārtikas krāsas, tad konfektes būs krāsainas.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.