Kādām krāsām un audumiem veltīt uzmanību? 1

Tagad dzīvē ir tik daudz smaguma, ka cilvēki meklē labas sajūtas, kaut ko siltu, patīkamu, kas ļautu atpūsties, un tās ir pasteļkrāsas. Vasaras tērpi būs pastelī, galvenokārt gaiši zilā un rozā. Protams, būs dizaineri, kuri piedāvās tikai melnu krāsu un būs pret sievišķību un romantiskumu. Vasaras apģērbi būs arī spilgtās krāsās, kas iedvesmo un sniedz enerģiju. Tāpēc mēs savā kolekcijā rādām tērpus gan pasteļu, gan spilgtās, gan mazliet tumšās krāsās. Vasaras apģērbam pierasts izmantot vieglus audumus, taču diez vai vasarā būs daudz karstu dienu, Jāņos temperatūra sasniegs 10 grādu, tāpēc jaunajā kolekcijā piedāvājam vilnas džinsa audumu. Tas ir tumši pelēks, gandrīz melns, un to var atsvaidzināt ar gaišām blūzēm, romantiskām blūzēm, lai būtu skaisti. Un tad sievietes sapratīs – tomēr varu uzvilkt arī savas melnās bikses.

Reklāma
Reklāma

Jā, kādas bikses šovasar būs modē?

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Mūsu zīmola princips – nevis izkropļot figūru, bet izcelt skaisto. Sievietes ar šauriem gurniem var valkāt platas bikses. Ja augums lielāks, vai nu jāmeklē piemērots bikšu fasons, vai jāvalkā svārki. Zīmuļsvārki optiski pagarina augumu, bet kļošā šūti svārki figūrai piešķir sievišķību. Mūsu jaunajā kolekcijā būs gan šaurās kleitas, gan kļoša griezumā, gan kleitas līdz grīdai. Bikses būs klasiskās platās un kilotas – tās ir kā bikšu svārki, platas, midi garumā. Es propagandēju svārkus, jo sievietēm jāstaigā svārkos. Bet tās, kam patīk bikses, lai valkā bikšu svārkus.

Tagad modē ir sporta kurpes. Kā tās valkāt?

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pieciem gadiem bikses vai svārkus valkāja tikai ar augstpapēžu kurpēm. Tagad, kad modē ir gan sporta kurpes, gan vīriešu stila kurpes, uztvere ir mainījusies – ja pie midi garuma kilotām vai svārkiem sieviete uzvelk kedas, izskatās stilīgi.
Midi svārki pieļauj gan sporta, gan vīriešu stila, gan augstpapēžu kurpes. Ir pienācis laiks, kad nepareizais salikums kļūst stilīgs.

Vasarās ir daudz ballīšu – ko tajās vilkt mugurā?

Jāskatās, vai ielūgumā ir minēts dreskods, piemēram, ballīte lina apģērbā, pludmalē utt. Vasaras ballīšu tērpi ir gaišos toņos, nekādas melnās mazās vakarkleitas, nekādas šaurās sarkanās kleitas vai apžmiegtās no trikotāžas, jo tām ir gluži cits vētījums – erotisms. Tās lai paliek svinībām pēc siltās sezonas. No audumiem – zīds, gan rakstains, gan printēts. Kleitas būs kuplas, krītošas un romantiskas, jo ir taču vasara. Protams, var tērpties arī jūrnieku, folk stilā. Ja paredzēts vakars terasē, var uzvilkt tērpu no dārgām mežģīnēm vai šauru, garu kleitu un visus apžilbināt…

Raksts no žurnāla “Praktiskie Rokdarbi”. Pilnu raksta versiju var lasīt 2016. gada aprīļa/maija numurā vai žurnāla elektroniskajā versijā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.