Foto – Aija Geida

Pavasara salāti
 ar gārsu 0

(4 porcijas)

• 2 saujas gārsu lapiņu

• Sauja pieneņu lapiņu

• Buntīte maurlociņu

• 15 nātru lapiņas

• Tējkarote sezama sēkliņu

• 100 g skābā krējuma vai 3 ēdamkarotes olīveļļas

Reklāma
Reklāma

• ¼–½ tējkarotes sāls

• ¼–½ tējkarotes maltu melno piparu

“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
TV24
Slaidiņš: “Ja krīt Pokrovska, tad gandrīz droši, ka Krievija turpmākais mērķis būs…”
Lasīt citas ziņas

Jaunās pieneņu un gārsas lapiņas nomazgā un smalki sagriež. Nātru lapiņas nomazgā, pāris minūšu blanšē karstā ūdenī un tad sakapā. Maurlociņus smalki sagriež, sezama sēkliņas apgrauzdē uz pannas. Visu samaisa, un salāti gatavi. Ja nav pierasts ēst savvaļas augu salātus, sākumā ģimeni var pieradināt, pievienojot svaigu gurķi, Ķīnas kāpostu vai salātu lapas un skābo krējumu. Tas lieliski neitralizē visas garšas, un ģimenes locekļiem būs vieglāk pieņemt jaunos salātus. Vēlāk zaļumus var gatavot ar eļļu un citrona sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.