Foto – Aija Geida

Pavasara salāti
 ar gārsu 0

(4 porcijas)

• 2 saujas gārsu lapiņu

• Sauja pieneņu lapiņu

• Buntīte maurlociņu

• 15 nātru lapiņas

• Tējkarote sezama sēkliņu

• 100 g skābā krējuma vai 3 ēdamkarotes olīveļļas

Reklāma
Reklāma

• ¼–½ tējkarotes sāls

• ¼–½ tējkarotes maltu melno piparu

Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
VIDEO. “Paši krievi “ņipoņatkā”!” Rosļikova krūšturis kļuvis par jaunāko interneta hitu un smīdina ļaudis
Lasīt citas ziņas

Jaunās pieneņu un gārsas lapiņas nomazgā un smalki sagriež. Nātru lapiņas nomazgā, pāris minūšu blanšē karstā ūdenī un tad sakapā. Maurlociņus smalki sagriež, sezama sēkliņas apgrauzdē uz pannas. Visu samaisa, un salāti gatavi. Ja nav pierasts ēst savvaļas augu salātus, sākumā ģimeni var pieradināt, pievienojot svaigu gurķi, Ķīnas kāpostu vai salātu lapas un skābo krējumu. Tas lieliski neitralizē visas garšas, un ģimenes locekļiem būs vieglāk pieņemt jaunos salātus. Vēlāk zaļumus var gatavot ar eļļu un citrona sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.