Foto – Aija Geida

Pavasara salāti
 ar gārsu 0

(4 porcijas)

• 2 saujas gārsu lapiņu

• Sauja pieneņu lapiņu

• Buntīte maurlociņu

• 15 nātru lapiņas

• Tējkarote sezama sēkliņu

• 100 g skābā krējuma vai 3 ēdamkarotes olīveļļas

Reklāma
Reklāma

• ¼–½ tējkarotes sāls

• ¼–½ tējkarotes maltu melno piparu

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Jaunās pieneņu un gārsas lapiņas nomazgā un smalki sagriež. Nātru lapiņas nomazgā, pāris minūšu blanšē karstā ūdenī un tad sakapā. Maurlociņus smalki sagriež, sezama sēkliņas apgrauzdē uz pannas. Visu samaisa, un salāti gatavi. Ja nav pierasts ēst savvaļas augu salātus, sākumā ģimeni var pieradināt, pievienojot svaigu gurķi, Ķīnas kāpostu vai salātu lapas un skābo krējumu. Tas lieliski neitralizē visas garšas, un ģimenes locekļiem būs vieglāk pieņemt jaunos salātus. Vēlāk zaļumus var gatavot ar eļļu un citrona sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.