Publicitātes foto

Pavasara salāti ar zirņu dīgstiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
Svaigie salāti – 4 saujas
Zirņu dīgsti – 1 kastīte
Zaļās olīvas – 2 saujas
Ķiršu tomāti – 10 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Mocarella siers – 250 g

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Lasīt citas ziņas

Mērcei
Citrons – 1 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Dižonas sinepes – 1 tējk.
Medus – ½ tējk.

Pagatavošana.
1. Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos
2. Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus
3. Salātiem pa virsu kārto mocarellas šķēlītes un zirņu dīgstus
4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem

CITI ŠOBRĪD LASA

Padoms!
Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.