Publicitātes foto

Pavasara salāti ar zirņu dīgstiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
Svaigie salāti – 4 saujas
Zirņu dīgsti – 1 kastīte
Zaļās olīvas – 2 saujas
Ķiršu tomāti – 10 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Mocarella siers – 250 g

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Mērcei
Citrons – 1 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Dižonas sinepes – 1 tējk.
Medus – ½ tējk.

Pagatavošana.
1. Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos
2. Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus
3. Salātiem pa virsu kārto mocarellas šķēlītes un zirņu dīgstus
4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem

CITI ŠOBRĪD LASA

Padoms!
Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.