Publicitātes foto

Pavasara salāti ar zirņu dīgstiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
Svaigie salāti – 4 saujas
Zirņu dīgsti – 1 kastīte
Zaļās olīvas – 2 saujas
Ķiršu tomāti – 10 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Mocarella siers – 250 g

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
TV24
“Vaimanāšana, ka visi grimst nabadzībā ir nepatiesa, latviešiem naudas paliek arvien vairāk,” Bergs par “sūro” dzīvi Latvijā
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
Lasīt citas ziņas

Mērcei
Citrons – 1 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Dižonas sinepes – 1 tējk.
Medus – ½ tējk.

Pagatavošana.
1. Noskalo salātus un saplucini smalkākos gabalos
2. Salātus kārto traukos, pievieno olīvas, sagrieztu papriku un ķiršu tomātus
3. Salātiem pa virsu kārto mocarellas šķēlītes un zirņu dīgstus
4. Sajauc visas mērces sastāvdaļas trauciņā, izspied citrona sulu un pārlej pāri salātiem

CITI ŠOBRĪD LASA

Padoms!
Salātiem pievieno arī citus diedzētos graudus, sēklas, kā arī dažādus pavasara zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.