Publicitātes foto

Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru 0

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, izspiež sulu, pievieno miltus, sāli un piparus. Sagatavo 4 pankūkas un tās apcep zeltaini brūnas no abām pusēm. Laša fileju sagriež smalkos kubikos, pievieno sakapātus kaperus, sāli, piparus un Vorčesteras mērci. Visu rūpīgi samaisa.
Uz porciju šķīvjiem kārto lapu salātus, un pa virsu liek sagrieztus dārzeņus, pārlej ar olīveļļu un jogurta bazilika mērci (½ jogurta sablenderē ar baziliku, sāli un pipariem pievieno atlikušo jogurtu un samaisa). Pa virsu kārto kartupeļu pankūku un laša tartaru dekorē ar paipala oliņu. Salātu recepti iesaka jaunatvērtais restorāns “Tex-Mex republic”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

Nepieciešams (4 personām)
Kartupeļi 2 gab.
Milti 1 ēdamkarote
Lasis 200 gr.
Kaperi 10 gr.
Salātu mix 200 gr.
Ķiršu tomāti 50 gr.
Redīsi 40 gr.
Mazie gurķi 2 gab.
Paprika 1 gab.
Paipalu olas 4 gab.
Jogurts bez garšas 200 gr.
Baziliks
Olīveļļa 4 ēdamkarotes
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Vorčesteras mērce – pēc garšas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.