Vistas salāti ar vīnogām un ceptiem citroniem 0

 Sastāvdaļas. Aisberga salāti, vistas fileja, vīnogas (bez kauliņiem), valrieksti, citroni, cukurs, garšvielas. Mērcei: skābs krējums, majonēze, karijs.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju vāra garšvielās. Valriekstus nedaudz sasmalcina. Uz sakarsētas pannas uzber cukuru un tajā karamelizē citrona šķēlītes. Krējumu samaisa ar majonēzi (1:1), pievieno kariju. Uz šķīvja kārto saplūkātus aisberga salātus, strēmelītēs sagrieztu vistas fileju, pārlej ar mērci, virsū liek citrona šķēlītes, vīnogas un valriekstus.

Krodziņa “Baziliks” recepte.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.