Foto-andriskozlovskis.lv

Pavasara salāti no pašas saimniecības
 0

Sastāvdaļas: (diviem cilvēkiem)   pašaudzēti agrie redīsi, agrie lociņi no pašu dārza, pirmie lupstāja asni, 2 zoss olas, 4 lieli Brazīlijas rieksti, aizdaram: 7% kefīrs un krējums.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Sagriežu redīsus un zaļumus. Uz smalkās rīves sarīvēju Brazīlijas riekstus, pieberu salātiem. Pielieku sakapātas zoss olas. Aizdaru ar kefīru, kam pielieku karoti īstā krējuma.

Vasarā salātu zaļās un dārzeņu sastāvdaļas kombinēju no visa tā, kas izaudzis dārzā.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Terēzijas Daugules recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.