Kristaps Aizupietis
Kristaps Aizupietis
Foto – Anda Krauze

Kristaps Aizupietis padziļināti pētījis Rosa Džefrija, Nīla Štrausa, Deila Kārnegija, kā arī vairāku citu zinātnieku darbus, trenējies NLP, apguvis pasaules pirmā trijnieka pavedināšanas treneru seminārus. Praksi apguvis Londonā, un šajā jomā strādā trešo gadu. 5

– Ierasti kursos no rītiem notika teorētiskās nodarbības, pēcpusdienās pasniedzēju pavadībā devāmies pilsētas ielās un praksē iemēģinājām apgūtās zināšanas. Ja mums gadījās kāda kļūme, sievietes pavedināšanas stafeti pārņēma pasniedzējs. Pēc šīm sieviešu medībām atgriezāmies nodarbību telpās un analizējām pieredzētās situācijas. Esmu strādājis ar klientiem Luksemburgā, Beļģijā, Lielbritānijā un arī Latvijā, kur iepazīšanās portālos pamanu biznesmeņus, kas meklē patiesas attiecības, uzticamu partneri, nevis viendienes, kuras vien kāro pēc naudas maka.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Lasīt citas ziņas

Kristaps teic, ka sievieti iespējams pavest pat tad, ja viņai ir mīlošs vīrs vai labs puisis. Tomēr iesaka ar šo tehniku būt uzmanīgam, nejaukt laulības un šādus paņēmienus atstāt ārkārtas gadījumiem. Tās ir “BoyFriend Destroyer” metodes. Piemēram, sievietei lūdz pastāstīt par savu iemīļoto un viņa labajām īpašībām tādā veidā, lai viņa to attēlotu arī ar žestiem. Pēc tam iedarbojas uz viņas zemapziņu, sarunas gaitā it kā nejauši attēlojot šos žestus un vienlaikus iekodējot, ka tie ir nepatīkami pretstatā paša pikapera personai. Pēc sarunas sieviete pat neapzinās, kāpēc viņai pēkšņi mīļotais liekas pretīgs, bet radušās kvēlas jūtas pret nupat iepazīto puisi. Kursos māca arī citas metodes, kā “pārnest” sievietes mīlestību pret citu vīrieti uz sevi, ar kādām metodēm ievest transā, kā apstrādāt sievieti, lai neitralizētu viņas uzskatus, likt viņai alkt pēc seksa ar nupat iepazīto vīrieti, kā panākt, lai viņa justu, ka esat gandrīz vai nešķirami.

Tomēr Kristaps akcentē katra paša personību un strādā, lai to nevis mainītu, bet izceltu un padarītu sievietēm interesantu un seksīgu.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Sarunā ar dāmu pilnīgi izslēdziet jebkuru Valentīndienas atklātnes banālo frāzi, seksuālo mājienu un nekādā gadījumā neizsakiet nepārprotamus piedāvājumus. Jūsu uzdevums ir viens – pēc iespējas dziļāk sievietes smadzenēs ierakstīt savas cilvēciskās īpašības, parādīt sevi kā augstsirdīgu, rūpīgu, sirsnīgu un atklātu cilvēku. No mūsu komunikācijas ar apkārtējiem cilvēkiem 60% veido ķermeņa valoda un 30% – balss intonācija, tas nozīmē, ka iespaidīgie 90% no mūsu komunikācijas un saskarsmes ar apkārtējiem cilvēkiem nav vārdiska! Mūsu ķermenis ir visīstākais melu detektors, neverbālā komunikācija ir pakļauta cilvēka psihes neapzinātajam līmenim, tāpēc ir patiesāka, atklātāka. Kas liek mums uzticēties vai, gluži otrādi, neticēt otram cilvēkam? Domājat, ka vārdi? Nē. Ķermeņa kustības – roka pie sirds, viegla galvas pašūpošana, smaids, uzacu pacelšana, skatiens – tiešs, atklāts vai valšķīgs. Randiņu trenera zināšanas var palīdzēt būt veiksmīgam ne vien privātajā dzīvē, bet arī uzņēmējdarbībā. Interesanti, ka ārzemēs bagātās dāmas uz randiņu treneru kursiem sūta savu vīrus, lai viņi kļūtu vēl seksīgāki, vīrišķīgāki un tādi vīri, ar kuriem viņas var lepoties savu draudzeņu priekšā.

Nedižojies, ka esi pārgulējis ar desmit sievietēm. Kas tad tas ir, ja Bībeles Zālamans pārgulēja ar 3000? Tas pat nav 0,5% no viņa veikuma!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.