Foto no Avalon Hotel

Pērļu grūbas ar kokteiļgarnelēm, kaltētiem tomātiem un svaiga bazilika mērci 0

350 g Pērļu grūbas vāra mīkstas. Grūbām pievieno 50g garneles, 40g kaltētus tomātus, 350g salda krējuma un 20 g smalki sagrieztu bazilik, tāpat sāli, piparus pēc garšas. Visus produktus nedaudz pavāra,var pārbērt ar rīvētu sieru.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Gatavoja  Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.