Foto no Avalon Hotel

Pērļu grūbas ar kokteiļgarnelēm, kaltētiem tomātiem un svaiga bazilika mērci 0

350 g Pērļu grūbas vāra mīkstas. Grūbām pievieno 50g garneles, 40g kaltētus tomātus, 350g salda krējuma un 20 g smalki sagrieztu bazilik, tāpat sāli, piparus pēc garšas. Visus produktus nedaudz pavāra,var pārbērt ar rīvētu sieru.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Gatavoja  Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.