Foto-Shutterstock

Pieneņu lapu un skābeņu zupa 0

Sastāvdaļas – 500 ml gaļas buljona, 100 g skābeņu, 100 g pieneņu lapu, 75 g kartupeļu, 75 g krējuma, burkāns, sīpols, 25 g tomātu pastas, 15 g augu eļļas, zaļumi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
“Visi jūk pa savam!” Ogrēnieši nevar saprast Helmaņa jaunāko ierakstu sociālajos tīklos
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus.

Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra.

Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.