Foto-Shutterstock

Pieneņu lapu un skābeņu zupa 0

Sastāvdaļas – 500 ml gaļas buljona, 100 g skābeņu, 100 g pieneņu lapu, 75 g kartupeļu, 75 g krējuma, burkāns, sīpols, 25 g tomātu pastas, 15 g augu eļļas, zaļumi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus.

Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra.

Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.