Foto-Shutterstock

Pieneņu lapu un skābeņu zupa 0

Sastāvdaļas – 500 ml gaļas buljona, 100 g skābeņu, 100 g pieneņu lapu, 75 g kartupeļu, 75 g krējuma, burkāns, sīpols, 25 g tomātu pastas, 15 g augu eļļas, zaļumi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mīl līdz pēdējam elpas vilcienam! 5 zodiaka zīmju pāri, kuru mīlestība solās būt mūžīga
Atceļ karakuģu parādes, pārtrauc lidojumus, slēdz lidostu… Krievijā pēkšņi valda neparasta piesardzība: no kā sācis baidīties Kremlis?
Jaunā pētījumā atklātas 10 “gudrākās valstis” pasaulē. Vai Latvija arī to vidū?
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus.

Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra.

Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.